注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

人在风中

爱上抽风……

 
 
 

日志

 
 
关于我

每一天都要活出自我本色!!!

网易考拉推荐

語音周記WEEK 26 +27  

2013-07-09 06:33:17|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
版權問題,week26用Maroon5的Daylight做background,輕鬆賴嘢被block咗。呢個星期用Pet Shop Boy既歌,無乜人識,又可以用翻Soundcloud,謝天謝地。 Week 26後來搵咗個好低B既網站頂檔,話雖低B,但以後可能都要靠佢了…

以下系兩個星期的周記連接:
有D嘢發覺系錄音中無講,所以寫低,驚以後唔記得就浪費了。
週一
人生第一次整荷蘭甜品——Griesmeel pudding,呢個粗小麥布丁,簡單到無朋友,弱智既都識做,哈哈
語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中
另外做了一個豆腐蒸雞同菜包肉,好食,
語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中
週三
系Frits家食完飯,打包一隻美味雞翼放系書包。路過學校某教學樓,屎急,就入去開大,開完發現書包里放雞翼的盒瀉咗!頂!我一邊晦氣一邊清洗書包…翻到屋企,打開書包,發覺搵唔到個電子書,以為自己賴咗系廁所,就翻去個棟教學樓周圍搵。搵到海枯石爛鬼哭狼嚎都搵唔到,絕望之際翻到屋企發覺佢躲系書包個暗格入邊……
點解我可以咁昂鳩!!!
週四
上班上FB然後做咗神經事,tag自己系荷蘭去過既地方,然後發覺每tag一個都系被FB post上我個page,然後全世界都睇到,然後全世界都唔知我系度做乜嘢,只見到我短短十幾分鐘遊遍了全荷蘭…stupid facebook!
點解我可以咁昂鳩!
語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中
週五
系東方行超市買咗小籠包試下~
週六
阿爸留言話節目很好,話我長大了。我睇了之後,些許感動,更多覺得好笑,因為我自己訓覺過龍無聽到,第二發覺原來講幾句嘢就可以令到父母覺得我長大了?真系夠曬輕鬆。
下午去校園影弱智寫真~
語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中語音周記WEEK 26 +27 - 坚尼仔 - 人在风中
  评论这张
 
阅读(25)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017